Oulun Kuva   |   Kuvatilaukset   |   Yritys   |   Toimitusehdot   |   Rekisteriseloste   |   Yhteydenotto   |   Kirjaudu       
Etusivu Tarjoukset Uutiset Uutuudet Yhteydenotto Oma asiakastili Kuvat/Kuvatuotteet
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tietosivut
Tuotteen tiedot

Nikon Speedlight SB-5000

639.00€
Maksa osissa alk. 27.40€/kk »
Toimitusaika Kysy saatavuus

Määrä:

Kysy lisää tuotteesta


Nikon Speedlight SB-5000

Huolehdi oikeasta valaistuksesta SB-5000:lla, ensimmäisellä radio-ohjatulla salamalaitteellamme.

Nopea, luotettava ja monipuolinen SB-5000 tuo käyttöön verrattomat valaistusominaisuudet kentällä ja studiossa. Radiosignaalit mahdollistavat jopa 30 metrin työskentelyetäisyyden sekä kameraan kiinnitetyistä ja erillisistä salamalaitteista muodostuvien monimutkaisten kokoonpanojen käytön. Voit nyt työskennellä missä tahansa ympäristössä, jossa näköyhteyttä ei ole tai jossa kirkas auringonvalo saattaa vaikeuttaa optisen signaalin kulkua. Uuden sisäisen jäähdytysjärjestelmän ansiosta täydellä teholla toimivalla salamalla voidaan ottaa yli sata kuvaa nopeasti peräkkäin. Ohikiitäviä tilanteita ikuistettaessa kevyen ja pienikokoisen SB-5000:n selkeät säätimet mahdollistavat salamalaitteen vaivattoman käytön.

  • Kentällä tai studiossa työskentelevien ammattilaisten vaatimuksia vastaava SB-5000 on FX- ja DX-koon digitaalisten järjestelmäkameroiden kanssa yhteensopiva i-TTL-salamalaite. Tämä salamakenkään kiinnitettävänä salamalaitteena, langattomana ohjaimena tai etäyksikkönä käytettävä salamalaite kuuluu Nikonin luovaan valaistusjärjestelmään.
  • Haastavia kuvaustilanteita ajatellen suunniteltu SB-5000 tukee täydellisesti Nikonin luovan valaistusjärjestelmän uutta radio-ohjaustoimintoa. SB-5000:n ja langattoman kauko-ohjaimen WR-R10 (lisävaruste) avulla voidaan nyt käyttää yhden tai usean salamalaitteen kokoonpanoja.
  • SB-5000 sisältää Nikonin uuden salamalaitteiden jäähdytysjärjestelmän, jolla selviät nopeistakin kuvaustilanteista. Nopealla ja luotettavalla salamalaitteella voi ottaa hämmästyttävät 120 kuvaa 5 sekunnin välein tai 84 kuvaa 3 sekunnin välein.
  • SB-5000:n toiminta perustuu Nikonin i-TTL (intelligent Through-The-Lens) -salamaohjaustekniikkaan, jonka avulla Nikonin salamalaitteet pystyvät jakamaan tärkeitä valotustietoja CLS-toimintoa tukevien digitaalisten järjestelmäkameroiden kanssa.
  • Edeltäjäänsä kevyempi ja helppokäyttöisempi SB-5000 on suunniteltu uudelleen käyttömukavuutta ajatellen. Huomaat eron heti, kun kiinnität SB-5000:n kameraan tai pakkaat sen matkalaukkuun: kompakti salaman runko painaa vain 420 g. Selkeässä ohjauspaneelissa on suuri ja helposti luettava tietonäyttö. Käännettävä monivalitsin ja i-painike mahdollistavat usein käytettyjen tai mukautettujen toimintojen nopean käytön.

Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin
Manfrotto MVH400AH videopää
Manfrotto MVH400AH videopää
Canon BP-511A akku
Canon BP-511A akku
Fujifilm XF10
Fujifilm XF10
Nikon HB-7 lens hood
Nikon HB-7 lens hood
Zhiyun Smooth Q2
Zhiyun Smooth Q2
Azden SMX-10 stereomikrofoni
Azden SMX-10 stereomikrofoni
Ostoskori
0 kpl
3v takuu
Fotoliiga-rahoitus

nettikuvat_logo
kuvatuotteet_200px_01
valokuvat
suurennokset
canvastaulut
kortit
kalenterit
kuvakirjat
ja monet muut kuvatuotteet
nettikuvat.fi
Canon Shop
Tarjoukset
Hama DVD-soittimen linssin puhdistuslevy Hama DVD-soittimen linssin puhdistuslevy
1.00€  24.50€
Cokin A006, keltavihreä värimuuntosuodin Cokin A006, keltavihreä värimuuntosuodin
9.75€  19.50€
Uutuudet
Fujifilm X-T200 + XC 15-45mm
Fujifilm X-T200 + XC 15-45mm
899.00€
Facebook

Paytrail Klarna Toimitustavat